I dag er det så en af de allerstørste rejsedage i lufthavnen – hvis ikke den største. Halvdelen af Danmark starter vist nærmest ferie i denne weekend. Det er jo bare så skønt. Alle er glade, spændte og forventningsfulde. Sidder du derhjemme og endnu ikke har fået bestemt, hvor ferien skal gå hen i år, så er der gode nyheder.

I år kan du nappe charterrejsen for en slik. Hele 25 % billigere – selv i højsæson ugerne 27, 28, 29, 30. Det viser en opgørelse lavet af rejsesøgemaskinen Travelmarket.

Stig Elling fra Star Tour bekræfter, at det endda er muligt at købe rejser i højsæsonen med op til hele 40 % rabat – til bl.a. Tyrkiet, Cypern, Bulgarien og de græske øer.

Begrundelse til det store prisfald er, at danskerne har været meget tilbageholdende med at bestille sommerferie, og rejsebureauerne derfor er brændt inde med for mange rejser i højsæsonen. Så det kan nu komme alle jer til gode.

Det var da en god nyhed at starte weekenden med.

Andre måder at holde ferien på
Er du ikke til charterrejser, så overvej at bytte din bolig med en bolig et andet sted, hvor du har lydt til at holde ferie. Det kan være en super spændende og billig oplevelse. Her kan du opleve den ægte hverdag, der hvor du drømmer om at komme hen.

Der er mange muligheder for boligbytte – du får lige et par bud:

www.boligbytte.dk

www.bytbolig.com

Det er faktisk også blevet meget populært, at leje sig ind i private hjem – enten i form af lejligheder eller bare et værelse. En variant af det vi kender som Bed & Breakfast. En hjemmeside der er eksploderet helt vildt i omfang world-wide, er Airbnb.com, som også har en dansk version.