Facebook flyder over med gode tilbud til os á la `Boost din energi´, `Få ro i sindet´, Lær alt om mindfulness – og bliv lykkelig´, `Konfrontér fin frygt´, `Kickstart din motivation´, `Læs din baby´,`Find din indre sexdiva´ og `Lær at tackle konflikter´.

Men hvad nytter det hele, hvis din økonomi er i kaos, og du ikke har styr på den del af dit liv? At have en sund økonomi er fundamentet for resten af dit liv. Forestil dig et hus, hvor fundamentet ikke er solidt, fordi man fx. har brugt beton, som smuldrer, eller fordi der ikke er piloteret, og huset derfor synker.

Få et godt økonomisk fundament, og undgå at din økonomi smuldrer eller synker i grus. Måske ikke i dag eller i morgen – men en ulykkelig dag, hvor du måske skal skilles, som jo sker for hele 43 % af alle ægteskaber. Eller din partner eller du selv bliver alvorligt syg – eller dør. Det sker også for rigtigt mange.

Tanken med Kvinde Økonomi er, at kvinder får mulighed for viden og info om det som er vigtigt for ens personlige økonomi – og på det grundlag kan træffe valg og beslutninger.

Til sidst – men mindst lige så vigtigt – det handler ikke nødvendigvis om mange penge, men om hvordan du bruger dem, du har.

P.S. Hjælp mig med at besvare spørgsmålene i min lille uvidenskabelige undersøgelse, som skal give et fingerpeg om hvilken fremtid Kvinde Økonomi vil få.