Sommeren er over DK – på godt og ondt. Det danske vejr er som bekendt Gajol vejr – det er jo ikke altid, det viser sig fra sin bedste side. Derfor er der mange, der forlader landet. Simpelthen for at mærke, at det er sommer de tre uger, hvor ferien holdes. Det kan jeg rigtig godt forstå. Selvom DK er det bedste sted på jorden, hvis solen skinner, luften er lige omkring 25 gr. og badevandet 23 gr.

Vi nærmer os hastigt højsæsonen for udlandsferier for rigtig mange. Med alt hvad det indebærer – fx. kreditkortsvindel. Øv, det er bare så surt – så irriterende, selvom banken muligvis dækker det meste.

En af mine venner, Charlotte, kommer hjem fra en tur til Mexico i starten af maj. Få dage efter bliver hun kontaktet af Nets – hendes kreditkort var blevet misbrugt. Over 2 dage var der hævet 5.600 kr. Kortet var ikke stjålet fra hende. Muligvis er magnetstriben blevet kopieret og pinkoden afluret i Mexico.

Resten af historien kan du se på Magasinet Penge i aften. I tilgift får du også gode tips til at undgå, at svindlere får fingrene i dit kort. Er du ikke klar til det, vil jeg en af dagene lægge link ud her på bloggen, hvor du kan se udsendelsen, når det passer dig.

Watch out!